به گزارش شهرآرانیوز، حسین رمضانی در مورد برخی اظهارات مبنی بر کم کاری پلیس راهور در اجرای قانون هوای پاک با تاکید بر اینکه پلیس تنها دستگاهی است که به تکالیفش در قانون هوای پاک عمل کرده است، گفت: بهجرات میگویم پلیس یکی از اصلیترین نهادهایی بوده که به تمامی تکالیفش در قانون هوای پاک و حتی بیشتر از سایر دستگاهها عمل کرده است.
وی افزود: بابت عملکردمان میتوانیم گزارشهای مستندات قانونی را ارائه کنیم و بر اساس سامانههایی که پلیس دارد و اعمال جریمههایی که برای مردم اتفاق افتاده نسبت به اجرای این قانون عمل شده است البته همیشه بر این موضوع تاکید داریم که پلیس نباید به خاطر عدم اجرای تکالیف توسط سایر دستگاهها یا سازمانها چوب ظلم بر سر مردم شود.
معاون اجرایی پلیس راهور ناجا یادآور شد: در قانون هوای پاک در حوزه تسهیلات و جایگزینی تکالیف بسیار زیادی برای دولت و سایر دستگاهها وجود دارد که به دلایل مختلف نتوانستند انجام دهند در نتیجه مالکان خودروهای فرسوده تقصیری به گردنشان نیست و ما به عنوان پلیس باید مراقب مردم باشیم و هوای مردم را داشته باشیم تا کشور بتواند از مشکلات اقتصادی عبور کند.
رمضانی افزود: تا پایان سال گذشته بیش از ۲۴ میلیون وسیله نقلیهای که در حوزه معاینه فنی دچار مشکل بودند اعمال قانون و جریمه شدند و به طور دائم این موضوع در دستور کار پلیس وجود دارد اما با چنین اقداماتی هوای آلوده پاک نمیشود و سایر دستگاهها باید به تکالیفشان عمل کنند.
معاون اجرایی پلیس راهور با انتقاد از اینکه سالانه به واسطه خودروهای فرسوده و تولیدات بیکیفیت خودروسازان شاهد از بین رفتن جمعیت یک شهر در جادههای کشور هستیم، تصریح کرد: وقتی ۱۷ میلیون وسیله نقلیه در کشور داریم که ۱۰ تا ۱۱ میلیون این تعداد موتورسیکلت و مابقی وسایل نقلیه خودروهای شخصی و عمومی است و همچنین ۸۰ درصد وسایل نقلیه عمومی کشور فرسوده است آیا با جریمه کردن خودروهای فرسوده توسط پلیس هوا پاک میشود؟ در این رابطه سازمانها و دستگاهها باید با ارائه تسهیلات ویژه و سیاستهای درست در این مسیر گام بردارند و امیدواریم به زودی با اقدامات جهادی دولت سیزدهم ناوگان و وسایل نقلیه خصوصی و عمومی نوسازی شود تا از شر ناوگان فرسوده خلاص شویم.